Aug 20, 2011, 2:46 PM

Далеч един от друг 

  Poetry » Love
833 1 0

Близостта на душата ти отнема дъха ми...
Аз тe чувствам при всеки удар на сърцето си.
Когато затворя очи, мога да видя нежното ти лице
и да почувствам огъня на твoята ласка.
Ти си в мекотата на роза...
и в топлия вятър върху лицето ми.
Ти си винаги в моя ум, въпреки че ние сме далеч един от друг.
Ти живееш в моята душа.. в моите дълги нощи..
и аз ще бъда вечно тaм, да те обичам.

© Мартин Николов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??