Feb 22, 2020, 7:17 AM

Далеч един от друг 

  Poetry » Love
1049 0 0

 

Далеч един от друг

 

Сърцето дълго пазеше следите

оставени след теб от любовта.

Душата плачеше, ала сълзите

ги криеше самотна във нощта.

 

Дълбока беше раната. Болеше.

Не знаех, че така ще ме боли!

Аз все те питах, ала ти мълчеше.

Живея, но животът ми горчи!

 

Повярвах ти, и вярвах чак до края

в очите ти със цвят на кадифе!

Сега какво ли мога да направя?

Не иска вече моето сърце

 

да бъде оковано от лъжата

и мамено от нечии очи!

Но може би това ни е съдбата?

Далеч от тебе аз, от мене ти!

 

21.02.2020 г.

 

 

 

 

 

© Георги Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??