Feb 11, 2011, 1:38 PM

Далече, далече... 

  Poetry » Other
1197 0 28

Далече, далече, през диви мъгли

и бясно препускащи спомени,

мойта душа, напоена в сълзи,

отказва да вдигне покрова си.

 

Далече, далече, през бури от лед

и вятърни мелници стихнали,

сърцето ми бяло, сърце на поет,

се лута, безславно притихнало.

 

Далече, далече, под рохка жарава

на устни, чертаещи дълги бразди,

една уморена любов не прощава

и вече отказва дори да боли.

© Ивелина Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??