Dec 5, 2006, 11:13 AM

ДАЛЕЧЕН БРЯГ СИ ТИ... ДА БЯХ ВЪЛНÁ... 

  Poetry
952 0 20
        Далечен бряг си ти... да бях вълнá...


Далечен бряг си ти насред огромен океан,
удавница да бях, до теб да се докосна...
но аз не смея да протегна даже свойта длан,
защото ти си само сън, мечта среднощна.

С очи създавам те и с мисли те рисувам,
от пясък фин извайвам ти ръцете...
да можеше в мига, когато с огън те целувам,
в гръдта ти да се разтупти сърцето...

Но ти не съществуваш! Има ли те нейде там?
Да можех с устни в теб живот да влея...
Далечен бряг си ти насред огромен океан,
да бях вълнá пенлива... с тебе да се слея...


04.12.2006г.

© Гергана Шутева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??