Jun 25, 2008, 10:08 PM

далечно 

  Poetry » East forms
637 0 11

 

 

стържещи звуци

 

пясъчно помнят любов

 

тъмно е вече

 

 

 

 

 

 

© Геновева Христова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??