Jul 21, 2012, 2:41 PM

Дали? 

  Poetry » Love
616 0 1

 

Казват, че с лятото идва любовта 

и нова обич чука на входната врата.

Дали да ù отворя аз сега

или пак старата да приютя.

 

Дали тази ще е кат онази,

ще ме изграря и ще ме боли.

Сърцето тебе пак да мрази

или друга обич в мене ще кърви.

 

Дали лъчите ще ме греят пак

или студ отново ще почувствам.

Нова обич или просто мрак,

но само болка аз предчувствам.

 

Защо никоя друга обич не е като старата,

влюбвам се и бързо ги забравям.

Сякаш любовта си ми ти и вярата,

че ще те срещна още подгрявам.

 

Ще изчакам до есента да се върнеш,

лятото бързо аз ще изпратя.

А може и след есента да ме зърнеш

и от снежния хълм любов ще ти пратя.

 

 

 

 

 

 

 

© Иваничка Петкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Вярвяй в любовта.Още си толкова млада,вярвай ще дойде истинската.
Random works
: ??:??