Jan 23, 2019, 2:16 PM

Дали 

  Poetry
197 0 0

Кажи ми? Ще играем ли играта?

Ще бъде ли по правилата

или удари под кръста ще нанасяш?

Кажи ми? Ще боли ли много?

Сърцето ми отново ли ще страда?

Кажи!

Не иска повече сърцето ми да страда...

А избор има ли?

Дали да се откаже?

Дали ще изтърпи предателство отново,

въвлечено от танца на живота?

Дали…?

 

21-01-2019 год.           

© МД All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??