Oct 26, 2009, 2:51 AM

Дали е край? 

  Poetry » Love
667 0 5

Дали е край?

 

Дали е край, ако се влюбя в теб

и пак на себе си започна да приличам?

Пристъпвам по блещукащия лед

и страх ме е, че мога да обичам…

И край ли е, че искам да летя

в света, скован от мраморни окови?

По пътя ни към тебе аз вървя,

разбивайки врати, стени, затвори…

Какво е краят? Въглени в жарта

очите ти изгарящи наричам

и ровя със ръце във пепелта,

и пиша със сълзите си „обичам”…

Дали е край? Или за нас начало?

Какво са думи, залези и вопли?

Пред нас стои вълшебно огледало

и път чертае в стъпките ни топли…

© Кристина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??