Jul 23, 2015, 11:26 PM

Дали ще се познаеш? 

  Poetry » Phylosophy
372 0 5

Ако си паднал 

на Дъното на Себе си

от удара на Истината

и никой, освен Лъжата,

ръка не ти подава...

Дали ще се изправиш?

 

Ако разсипеш Вярата,

докато бързаш към Себе си

и топлия заслон 

на своите Мечти...

Дали ключето ù

ще си запазил ти?

 

Ако откриеш Пътя,

но не можеш

или не искаш да останеш

и всяко малко камъче-съмнение

много боли...

Дали ще се познаеш?

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??