Дали така изниква прошката –
не с осмисляне на злодеянието
и разкаяние за грешката,
не с фанфарите на покаянието...
... а с това, че просто болка и вина
(тъй както казва психоложката)
тихомълком се изнизват във нощта?
Дали така изниква прошката?
Веси_Еси (Еси)
© Еси All rights reserved.