Въздухът ухае виолетово.
Романтика през юли споделена...
Една жена с тъга зад воала
отседна като сянка уморена.
И в този миг учудено съгледах,
как пред очите ресници спусна!
Какво ли крие:неискана победа,
зад аленоизящните си устни?
Загледан във времето отдавна:
отново по юношески се влюбих
в неразгадана женска тайна...
Хубаво е да си влюбен през юли!
© Стойчо Станев All rights reserved.
И все пак ,може би...😍