Oct 26, 2012, 5:00 PM

Дано да има ... 

  Poetry » Other
561 0 5

                                           „А няма със кого да поговориш...”

                     ringo2(Николай)

 

Да има със кого да поговориш...

Да му изплачеш страшните си тайни.

Невидими врати да му отвориш

и пътищата, никому незнайни,

 

към своето сърце да му покажеш.

Душата си в нозете му да сложиш

и нещо само с поглед да му кажеш.

С очите му да видиш, ако можеш,

 

дори и най-ужасните си грешки.

Това, което никой друг не знае,

да споделиш със него най-човешки.

Да те изслуша той и приласкае

 

и раните ти с устни да лекува.

Най-правилното винаги да стори.

И сто години самота си струва,

щом има със кого да поговориш.

© Нина Чилиянска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??