Jun 4, 2007, 9:28 AM

ДАРЯВАЩА... 

  Poetry
728 0 14
 

Разгърни ме като древна книга,

сбрала мъдрости и  тайни...

Жадно вкусвай, без да спираш,

изворчето от слова омайни.

Изучи ме безпределно, цяла,

в дълбините тъмни погледни...

Превърни ме с прочит, в бяла

преродена нежност, ме вземи!

Аз ти подарявам мъдрост свята,

ти попиваш всичко -  без следа...

Пресуши ме ти със жаждата излята,

в същината ми нетленна тя!

Пак ме вкусвай и прочитай цяла,

пълна съм със страст без край...

Пий любов вековна, до премала,

да не свършва този сладък  Рай!!!

© Деси Инджева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??