Mar 24, 2016, 5:50 PM  

В таванската стая 

  Poetry » Landscape, Phylosophy, Other
371 0 0

В таванската стая подът е дъсчен

и в него е крива дъска.

Щом я наместя и с пирон я забия,

подреден е отново светът.

 

Аз стоя и просто си гледам,

на никого не е вреда,

но винаги някой, с тесла заядлива,

размества онази дъска.

© Драгомир Лаброев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??