Nov 2, 2004, 4:46 PM

Дебела жена 

  Poetry
1278 0 1

Онази жена беше толкова дебела,
щеше да сплеска и малкото, което имах.
Но онази жена ме целуна така,
както никоя красавица не го е правила.

Въпреки това се разкарах от там.

© Ясен Крумов- Хенри All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??