Dec 16, 2016, 10:44 AM

Декемврийско прет - а - порте 

  Poetry » East forms
848 1 5

сърце облечено в пълнолуние

потропва с токчета финално

по подиума на календара

© Милко Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??