Oct 8, 2011, 11:38 PM

Деля... 

  Poetry
582 0 12

Деля тъгата
(без остатък)
на спомена,
събран с Мига –
безкрайно топъл
и безумно кратък,
разкрила скобите
на скучната вина.

Изваждам мислите
от чувствата бездънни,
а после умножавам
радостта
със музата
и недоплетения сън
под корена квадратен
на страстта…

Чертая бъдещето
неизвестно.
Ъглите на
съдбата не броя…
Запазвам
многоцифрената вяра
и многоъгълника –
свобода…

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??