Jul 1, 2013, 6:24 PM

Ден 

  Poetry » Civilian
864 0 4

Аз съм перде, плътна завеса.

Ти си изкусно измислен робот.

Търся добрата ти, точна намеса,

но получавам талон "идиот".

 

Някой трохи ми подхвърля отгоре.

Гълтам ги, сякаш съм гладно врабче.

С благи слова съвестта ми говори.

Мигам - уплашено малко мече.

 

Ден. Часовете злокобно се нижат.

Ангели скубят унили криле.

Шум. Бесовете по двойки се движат.

Смучат от звездния миг наргиле.

© Лилия Кашукеева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??