Ден
И ето идва ден,
а този ден тъй не искам аз да идва,
не искам аз да се разделям с теб отново,
искам вечно да е нощ.
Искам да съм фея и да те докосна аз,
да бъдеш ти моят принц,
принцът на мечтите ми.
Но ето идва ден
и феята я вече няма,
няма вече принц и принцеса.
Остава делничният ден,
тъй сив и мрачен за мен,
тръгваш си и от мислите ми ти,
тръгвам аз към делничния ден.
© Марияна Димитрова All rights reserved.