Nov 23, 2022, 3:00 PM

Ден 

  Poetry
263 0 0

Сватбен ден настъпва,

а над мен тъмна сянка се спуска.

Махаш булото пред олтара,

а там друга ръка ти подава.

Този пръстен беше за мен,

спомняш ли си, мечтания ни ден.

Когато трябваше да кажем "Да!"

и го искахме от сърце и душа.

Бяхме бедни и това ни раздели,

богати бяхме само на мечти. 

 

© Едмона Нейчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??