ДЕН НА МАМА
Ден на мама, ден на мама!
По-хубав празник няма!
Прости ми, мамо, всички грешки!
Разсмивай ме със свойте смешки.
Ден след ден, ден след ден
ти си винаги до мен.
В мене има обичта безкрайна
към мойта майка всеотдайна!
Благодарна съм от все сърце,
че съм в твоите ръце -
Полагаш грижи неуморно,
за да съм доволна!
Благодаря, благодаря,
че тъй грижовна си ми ти
и че тъй добре успя
да сбъднеш моите мечти!
Ралица Костова
Честит 8-ми март, мамо! Обичам те!!!
© Ралица Костова All rights reserved.