9.03.2011 г., 11:32 ч.

Ден на мама 

  Поезия » Друга
483 0 0

ДЕН НА МАМА

 

Ден на мама, ден на мама!

По-хубав празник няма!

 


Прости ми, мамо, всички грешки!

Разсмивай ме със свойте смешки.

 


Ден след ден, ден след ден

ти си винаги до мен.

 


В мене има обичта безкрайна

към мойта майка всеотдайна!

 


Благодарна съм от все сърце,

че съм в твоите ръце -

 


Полагаш грижи неуморно,

за да съм доволна!

 


Благодаря, благодаря,

че тъй грижовна си ми ти

и че тъй добре успя

да сбъднеш моите мечти!

 

Ралица Костова

 

Честит 8-ми март, мамо! Обичам те!!!

© Ралица Костова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??