Слънцето целуна Морето.
Морето погали Скалата.
А Вятърът си играеше...
Нощта прегърна Слънцето,
а после Сутринта го докосна
и поведе обратно.
Слънцето пресуши Морето,
докато то разбиваше Скалата.
А Вятърът отвя пясъка...
© Лора All rights reserved.
Както с Жарава си говорихме по-долу - въпрос на трактовка.
Среднощна разходка си направил при мен. Хубаво е.