Mar 4, 2005, 6:08 PM

Денят идва 

  Poetry
1033 0 3
      Под пълната, бяла луна
      сама, цялата обляна в светлина
      диви се капчица тъга.
      Събрала в себе си  любов -
      несбъдната мечта
      и тъжен зов.
      Сълза се ражда
      във душа пустинна
      и ледa разяжда
      със сила дивна.
      Земята чака, не мигва.
      Денят идва!

© Теодора Дамянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??