То че чистя вкъщи, чистя,
пръскам с ароматизатор,
но сега съм първа писта,
станах на дератизатор.
Шапка ми косите крие,
маска, не съм за пред хора.
Почва кучето да вие,
ако мярна се на двора.
Кожичката ми замина,
мий ръце, като паници,
усмърдях се на белина,
не помагат ръкавици.
Под леглата, вече знай се,
по кюшетата се ровя.
Пусти Ковид деветнайсе,
с препарати да отровя.
И мъжът ми се потресе,
и главата му се мае.
Каза - "Сбъркал съм адреса"!
Не можа да ме познае!
Котката фучи - от вчера,
драска, дявол да я вземе!
Пусти вирус...И намера!
Ще ме разведе, без време...
© Надежда Ангелова All rights reserved.