В разбиването на морето
лежи страхотна Тишина.
Ушите на света се вслушват,
но вместо те - ги чува Тя!
Във боен ред се приближават
вълни към пясъчния бряг...
Но бели флагове развяват,
когато в миг се подкосят!
© Младен Мисана All rights reserved.
Честити празници от мен!
Искрено твой: ММ