Dec 5, 2015, 10:21 PM

Десет неща, които искам да бъда и десет неща, които не желая да съм 

  Poetry
327 0 0

Десет неща, които искам да бъда 

и десет неща, които не желая да съм



  Искам да бъда вдъхновител,

искам да бъда желана тайна, искам да съм светлина.

Да бъда човек, в когото някой друг 

може да намери себе си,

чрез нещата, които правя.

Искам всеки път да ставам десет пъти по-добра,

но не искам да бъда отронен лист, който се носи по течението.

Не искам да съм бледа сянка, която съвсем да избледнее,

не желая да губя вяра за всичко това,

което мога да направя или да съм.

© Изи Кайт All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??