Oct 19, 2018, 11:57 PM

Детето в теб 

  Poetry » Phylosophy
870 0 1

Недей го гони,  остави го още малко

Изгониш ли го ти, ще бъде много жалко

Не го погубвай , моля те недей

Без него няма вече да си чародей.

 

Ще загубиш много запомни

Ако детето в тебе не личи

Остави го в тебе да живее

Да скача бяга и се смее.

Да прави всякакви бели

Дори и малко да боли

Когато някой ти говори

Че детското в тебе моли

Да си играеш на игри

Които детски уж били

 

Не се предавай още, моля те недей

Остани си пак такъв прекрасен чародей

И въпреки че си пораснал вече

Остани си пак дете човече.

© Hristo Hristov All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??