Nov 23, 2008, 11:33 AM

* * * 

  Poetry
374 0 4

               КОСИТЕ

 

 

Косите ти не смея да погаля -

в тях ласка на мълния си вплела.

От нея искам факел да запаля –

да свети на живота ми в тунела

 

 

Косите от пламък ще разроша,

 макар във тях да изгоря.

Живее във мен сега Гавроша –

с душа на утринна зора.

 

© Мимо Николов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??