May 8, 2008, 3:37 PM

Диагноза на злодей 

  Poetry
536 0 2

Ти страдаш от душевна бедност,

жертва си на скрупули и зло,

орисан си, без капка нежност,

никога да не дадеш добро.

 

И тази болест нелечима

ще те следва цял живот,

терапия за нея няма

ни от лекар, ни от Бог.

 

Дано  поне да проумееш,

че имаш близки и деца,

та тях да можеш да успееш

да спасиш от бедността.

 

 

Това ще е мигът на избавление,

туширал лошата съдба,

часът на твоето спасение,

от Бог пречистена душа.

 

© Гинка Любенова Косева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??