Погледни ме в очите зелени
и кажи какво виждаш там.
Дали доза нелепо вълнение
или това, че от теб ме е срам?
Опитвам се в погледа да скрия
всички чувства, които тая.
Всеки жест твой е като магия,
с теб се чувствам, сякаш летя.
А от тези чувства така ме е страх
и не зная дали да им се радвам.
Дали няма да се уплашиш от тях
и отново сама да ме оставиш?
Да ти ги разкрия ли още не знам
или просто да ги скрия в своята душа?
Дали искаш друго от мен да ти дам
или ти е повече от достатъчно това?
© Любка Янева All rights reserved.