***
...отпусна рамене
денят...
утихва...
ръката ти
тежи
недоизказано ...
***
...вали
в безвремието
на тъгата...
размътен образ
и размити обещания...
мъглива нежност...
...изгубвам се
в окото светло
между облаците сиви...
ще стъпя долу,
щом то порасне до небе...
© Дани All rights reserved.