Jul 23, 2012, 2:35 PM

Дишай 

  Poetry » Other
561 0 3

Ще разпусна косите си, тъмните.
И ще мисля за теб.
И за някакво обречено докосване,
което може да ме разпилее.
Дишай за мен.
И когато не можеш.
И когато се впива във теб самотата.
И когато горчиш от илюзии,
че все пак си щастлив.
Дишай.
И когато тротоарът се влачи под теб
и стъпките ти стават невъзможни.
И когато не мислиш за мен,
защото не можеш.
Дишай.
Аз ще мисля за теб.
А после ще стегна на възел косите си.


~Endless~

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??