Jan 6, 2011, 6:21 PM

Дива 

  Poetry
692 0 7

В очите ми прозират все още
сънища с волни делфини.
И помня много ясно звуците
от разбити в сърфа вълни.

Усещам същата сила в крилете
и същия глад ме раздира.
Не ме плашат бури и ветрове
и топъл дом не ми се намира.

Не са сраснали с кожата хрилете
и дишам, и се храня с адреналин.
Състезава се кръвта във вените…
А ти обичаш ли дивото в мен?

© Таня Атанасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??