The work is not suitable for people under 18 years of age.
Бедрата ти гравитационно ме привличат
със скритата вселена между тях...
Ръцете ти с възбуда ме събличат,
а устните, докосват и Обичат!...
В очите ти очакване видях.
Отлитат дрехите отвъд реалността
открили, че са вече непотребни...
Остава само съвършена голота
и сливането, предстоящо на плътта...
Целувките ти са горещи и безценни!
Със тях по мене сееш звездни клади,
които ме отнасят в светове
от вечни галактически балади,
от всепоглъщащи, танцуващи наслади...
А гравитацията ти ме зове, зове...
И спускам се - бедрата се разтварят -
Усещам вакуума, във него се потапям,
и капки влага чувствено ме галят,
не гасят огън те... а го разгарят...
И името ти пак повтарям... и повтарям...
Гореща, страстна, неуморна, дива -
Такава си, и искам те такава!
Снагата ти по мене се извива,
магията ти влажно-топла ме обвива...
Жена, която цялата ми се отдава!
Жена, която кара ме да дам
до края всичко, на което съм способен!
Жена, в която влизам, като в храм!
Жена, с която щом съм, знам,
че щом владее ме... то значи съм свободен!
29.03.2020.
Георги Каменов
© Георги Каменов All rights reserved.
Е, винаги може да има капчица ревност, но капчица, не водопад, който трови и най-светлите чувства 😊
Благодаря ти от ❤️ за страхотния коментар 🌹