Feb 2, 2010, 8:12 PM

Диви ангели 

  Poetry
668 0 2

Диви ангели

 

Във оазис на пясъчни вихри,

устни от устните жадно отпили.

Перлени капки в кристални зори,

в пурпурен изгрев сълзите отмили.

 

Ветрове от ада сливат се с рая,

дива магия нестинарско гори,

ангелски вик стихия извая,

във смарагди – очи във очи.

 

Дългокоси води разпилени,

галят нежно в бликащ порой.

С ветровете, във мрак притаени,

трепетна сласт жари във зной.

 

Нощ посипва звезди кадифени,

милва диво в сатенен покой.

Две тела в едно сътворени,

скършени ангели в хладния зной.

 

 

© Ванина Константинова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Дяволски художествена интерпретация на дивата ангелска същност!Красиво скършена по човешки! Поздравления!!!
  • И красота и нежност и ад и рай .Дива магия ....не спирай -дерзай!!!
Random works
: ??:??