Sep 19, 2018, 12:50 PM

Джакпот 

  Poetry
422 0 0

Джакпот

 

Приятелю! Недей, за Бога,

да ме осъждаш толкоз строго!

В градини чужди, не обичам

да ровя. Нито да надничам.

 

С дела и думи не насаждам

надежди празни. Не досаждам.

Понякога не осъзнава

човек, доколко се раздава.

 

Но случва се и туй - съдбата

да те запрати във играта -

веднъж попаднал в черно тото,

пък да удариш и... джакпота.

© Мари Елен- Даниела Стамова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??