Jun 23, 2023, 2:01 PM

Джин с теб 

  Poetry » Love
474 0 1

Оставих вратата внезапно отворена…

Аромат на кайсии понесен в страни…

Парфюм и обувка тихо са сторили…

Бягство на мисли, на чувства. Почти.

 

Ти се разхождаш със новата рокля…

Красива си. Много красива си днес…

Ни повече, нито по-малко, а толкова…

С къдри във вихри. И с малко финес…

 

Забравихме себе си. Щастието също.

Забравихме малките и прости неща.

Не искам да си вече само намръщена…

Усмивка в очите. Тихи устни в нощта…

 

С теб да се крием от хорските думи…

Е наша природа. Но пълна с екстаз…

Ах, как чакаме с тебе нощи безлунни…

Отиваме някъде. Без път, без компас…

 

Над тези пътеки да скитаме двамата…

Любов е… Безкрайна и просто за нас…

Разпръскваш над мене огън и пламък.

Попей ми понякога… Със тихия глас…

 

Оставих вратата внезапно отворена…

И чувствам отново ароматът на теб…

Парфюм и обувка тихо са сторили…

До утре. С кафето. И джинът със лед…

© Христо Стоянов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??