Jun 2, 2009, 7:59 PM

Джо Кокър, Бейсинджър и наш Асен 

  Poetry » Humour
903 0 22

музика: http://www.youtube.com/watch?v=4zNjKvqeigc&NR=1

 

 

Аверка за мъжó си ми подсказа,
че искал за РД кат Бейсинджър
мома да гъне тяло в поза -
страстна, като филма с Мики Рурк.

А нашичкият, легнал на дивана,
да маа яко пръжки с лук,
да хълца и попържа до тавана,
завит, 'ма само с... ямурлук.

И тъй - заех се с таз задача -
момичка да открия за Асен.
(Обича го аверката, горката -
щастлив да бъде Неговият Ден!)

Намерих я със търсене, да знайте,
и що обуща с тва си потроших...
Склоних я, разгеле,  момата -
с уиски даже сделката скрепих!

Заведох я тогава у Милкана
(че дружката ми с име е това),

с очи "претегли" я,  опули се в тавана
и... каза "бай" на своята жена.

Покана "Бейсинджър"-а не дочака -
с "финес" отхвърли шаячна пола,
с замах свали кюлоти (бе "компактна")
със пухкави ръце - тесто с мая.

Раздруса яки плитки, дето рано
със зор ги бе оплела призори.
(Да знаеше, ах, клета нейна мамо,
щерка ти какво ще сътвори-и-и!)


*****

Асенчо PОWER копчето натисна -
да се повтори пак, и пак, и пак...
Джо Кокър-ови глас надвисна
над страстния "юнак" с мерак.

А мъж аверкин, с жар  във  слабината
от щедро разпищолната мома,
като вълчé зави си към луната,
протече, но... с това си остана!

© Петя Кръстева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??