Dec 23, 2007, 12:10 PM

Дланите на обичта 

  Poetry » Love
691 0 14
Ти, мое вълшебство,
изплувало в нощта.
Докосващо душата ми
с дланите на обичта.
Ти, мое усещане,
по-силно от пролетта.
Ще те прегръщам
и няма да си сама.
Ще те целувам
под сияещата луна.
Твоят сън е пълен с цвят
на лилави орхидеи,
с аромат на слънце и море.
Твоят сън е моят свят,
синьото необятно небе,
където мечтите се реят,
родени в твоето сърце.

© Васил Георгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??