Aug 28, 2020, 10:50 AM

Днес 

  Poetry
591 1 12

Отчаяна е днес борбата!

За парите на родата!

За властта и свободата!

За промяна и против!

Двестатина души със актив!

Викат, скачат, протестират!

Еврпойски съюз алармират!

Тесни им били палатите!

Остарели им позлатите!

Искали и те имунитет,

за да усетят просперитет!

 

© Маргарита Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??