Feb 12, 2024, 11:00 AM

Днес 

  Poetry » Other
153 2 5

Чисто е. Светло е.

Всичко пред нас.

Смисълът. Има го.

Профил. Анфас.

Спира миг. И за миг

сме аз и ти. Насаме.

В този свят...

Чувствам. Което и ти.

Пулсът ти. Пулсът ми.

В потната длан. Сякаш

преплувахме цял океан.

Истински. Искрени.

Сладост в солта. Срещнахме

в себе си, днес, Любовта.

Тя е все още малко дете.

Ще й помогнем да порасте.

Ще й покажем какво предстои.

Вярвам - можем това и аз, и ти.

© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??