Oct 29, 2009, 2:10 PM

Днес... 

  Poetry
842 0 3

Наречи ме речен камък,

бяла пеперуда или

великанска капка дъжд.

Днес съм обич непринудена,

нарисувана картина с дъх.

Като струна на китара  пея

за любов. И навсякъде се

чува само моя зов.

© Яна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??