Feb 7, 2008, 10:10 AM

Днес и преди 

  Poetry » Love
562 0 7

Взе ме преди толкова зими.

Колко пъти прецъфтяваше крушата?

Приюти ме като голо птиче, измръзнало.

И... се сляхме до... цяло.

От любов онемявахме.

Аз те виждах навсякъде.

Колко пъти се завръщаха щъркелите?

Днес укротено притихнали,

само няколко реплики.

Парното, токът, хлябът...

пак са поскъпнали.

Монолог.

Пак ли мач?

Пак  ще будувам до съмнало?...

© Галя Николова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??