Apr 6, 2014, 7:07 PM

Днес ми е ден за фантазии 

  Poetry
595 0 0

Обичам твоя мирис на тютюн

и погледа разсеян като дим,

гласа ти дрезгав звук-куршум

превзема ме със жест незабравим.

 

Когато със очи събличаш

изящната дантела в мрака,

когато като мед се стичам

и се разливам с тръпки по гръбнака...

 

Когато с устни хващаш ме в капана

на чувства, парещи от страст,

и въздухът не стига... онемява

и се отдавам в твойта мъжка власт.

 

С копринено въже ме стягаш,

пулсираме без звук в едно.

Не можеш вече да избягаш -

вързах твоето крило...

© Румяна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??