Apr 2, 2015, 11:46 AM

Днес ще рисувам слънца 

  Poetry » Love
969 1 1

Днес ще рисувам слънца...

с цветни усмивки в тревата,

нищо,че вън трополи си дъжда

и шари с дъх по стъклата.


Всяка струйка ще бъде ми лъч

напук на сумрачното време,

капките шепот от капчуците глъч

... поривът с теб за летене.


Ще рисувам... ще пъстря с любов,

със боички - небе от коприна,

вятър ще взира се, сякаш готов,

да разкаже ти тази картина.


Ще ръсна отгоре и щипка мечти,

с дъгата усмивка да жари,

с облака весел завършвам... почти,

обагрям с морето и фара.


И с вятър ти пращам тази гледка... копнеж,

с целувка подписвам платното,

а той ми помахва, разрошва перчем

и теб нарисува в стъклото...

© Красимир Трифонов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??