Feb 2, 2008, 8:08 AM

Дни и нощи 

  Poetry » East forms
942 0 15
 

Забързани дни!

Крачат по пътя напред

с изгрели мечти...

 

Чакащи нощи!

В тихи стъпки от дните

залязват мечти...

© Виолет Гаджева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??