Feb 14, 2024, 9:58 AM  

До мен заспи 

  Poetry » Love
269 3 13

Камината пламти,

в душите ни гори,

червено, тъмно вино в чашите ни има.

В очите ти искри

и светлина струи,

нима не знаем – любовта е тъй ранима…

На глътки бавно

отпиваш жадно

от виното, от мен, от любовта ни свята.

И галиш нежно,

студът и скрежа

топиш, и с мъжкото си тяло ме намяташ.

Снегът вали,

светът зави

на топло сгуши го под бялата завивка.

Безброй звезди,

до мен заспи…

Звезда блестя до теб  и съм  щастлива.

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??