Jul 20, 2009, 7:10 PM

До насита... 

  Poetry
669 0 9

И когато във тихия залез на дните

бавно изгрява звезда,

пак се връщам,

да пия от теб до насита,

моя буйна, пенлива река...

 

Щом се спусне нощта с пълна сила

и изгрее там, горе, луна,

аз се връщам в съня ти

след тягостно скитане,

и със тебе преливам, щастлива жена.

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??