Nov 1, 2024, 12:13 PM

До несвяст 

  Poetry » Love
54 0 0

Уиски чисто,
яко бяло,
в комбинация със сълзи.
Самоубийство
с моето тяло,
болката не ми тежи.

 

С нея свикнах
да живея,
да е част от моя ден.
Теб обикнах
заедно с нея
и няма как да е проблем.

 

Как запазих
всички чувства
тайно в моето сърце.
Уж намразих
двата пръста,
част от твоите ръце.

 

Днес ми липсват
до припадък,
аз за тях съм си роден.
Да ме пипат,
да ме галят,
да ги чувствам тук до мен

 

Как се влюбих
до несвяст,
гадно ми прецака дните.
С теб загубих
всичко аз,
ти открадна ми мечтите.

 

К’во направи
с мен, човече!?
Що ми влезна ти в умът!?
Що остави
надалече
моите чувства да умрат!?

© Krischo All rights reserved.

Произведението е включено в:
  467 
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??